Riv min. 5g standard hash (giver ~1,3g nol) på et rivehjern og opløs det i isopropyl alkohol (dæk kun den revne hash med højst ½cm, ikke mere iso). Alt efter hvilken kval du ønsker så lad det stå fra 8 sek og op efter (bliver mere og mere, men dårligere/mere urent altefter hvor lang tid du bruger).
Jeg har også gjort det hvor jeg så at sige laver en bedre hash ud af det.. Jeg lader det stå i iso'en i max en time og så tilføjer noget revet hash til nolen (efter den er dampet ind) og ælter det sammen, imens der endnu er lidt iso i nolen (kan lugtes og sees på den revne hash der bliver tilføjet nolen da den straks bliver mørk og skinner), hvorefter jeg først der lader det tørre helt ved at glatte det ud. Så har man en let håndterbar (i modsætning til nol) sort klump blød lakridshash, som er meget uphigh i forhold til det meste hash man kan købe. Den smager ganske fortrindeligt, dog ikke nogen rendyrket kvalitetsoplevelse, som med rigtig god hash, da man har det lidt mindre fedt ved at det er udsat for denne process.
bruger man et kaffefilter kan man anvende ca. 20 g. hash pr. kaffefilter.. jeg anbefaler dig at lave din ekstration med så meget som muligt af gangen (da der altid er et tab) - men selvfølgelig først når du føler du har styr på processen da det hele kan gå i vasken hvis der fx kommer vand i nolopløsningen.
Alt det jeg har skrevet er kun baseret på mine erfaringer, så man kan sagtens være uenig.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar